Központi edzőtábor – információk

Kedves edzőtáborra készülődők!

Azokkal, akik busszal jönnek a 2013-as központi edzőtáborba 2013. július 01-én 7.30-kor találkozunk a Tobak utcai edzőterem előtt. A busz 8.00-kor indul, ezért kérünk benneteket ne reggel jusson eszetekbe, hogy kellene a teremből még valami (elveszett védőfelszerelés helyett új, stb.).

A tábor díjának második részét és a busz költségét vagy péntekig hozzátok be, vagy a buszon szedjük össze, a busz indulása előtt nem lesz lehetőség fizetésre. Ha a gyerekekkel külditek a pénzt, borítékoljátok be és írjátok rá a gyerek nevét és az összeget, ami benne van. 

A tábor címe: Felsőtárkány, Ifjúság utca 1. – Park Hotel Táltos. 

2013.július 07-én 10.00-11.00 között kell elhagyni a tábort. Kérünk benneteket, hogy péntekig egyeztessük, hogy ki hogy fog hazajutni. Aki megy a gyerekért és el tud hozni még valakit, értesítsen bennünket. 

Szülők, testvérek, hozzátartozók részére a szomszéd táborban van szállás lehetőség (ha esetleg valaki előbb szeretne menni a gyerekért vagy tovább maradna).

Ásványvizet tudunk a helyszínre vitetni a Pepsivel (kb. 90 Ft/1,5 l mentes vagy szénsavas ásványvíz), aki kér legkésőbb csütörtök estig jelezze.

Az edzésekre szükséges felszerelések: karate ruha, összes védőfelszerelés, melegítő, rövid nadrág, póló, zokni, alsónadrág, 2 pár edzőcipő, vízálló esőkabát.

Szőlőcukrot, multivitamint, csokit, Cerbonát, rágcsálni valót hozhattok. A gyerekek zsebpénzét (max. 3-4.000 Ft-t hozzanak), ha kéritek az edzők beosztják.

Kérlünk benneteket, hogy laptopot, tablet-et és egyéb technikai eszközt (kivéve mobiltelefont) a gyerekek ne hozzanak a táborba!

Naponta 3 edzés, szombaton pedig övvizsga lesz. A BudoPass-t, vizsgaanyagot, orvosi igazolást ne felejtsétek otthon!

18 év alattiak szülői nyilatkozattal vehetnek részt a táborban, melyet legkésőbb július 1-én reggel a buszon le kell adni. A nyilatkozat formanyomtatványát az alábbi mellékletben találjátok.

Nyilatkozat táborozáshoz

Vélemény, hozzászólás?