Köszöntő

Köszöntünk a Székesfehérvári Kempo Sportegyesület honlapján!

Kapcsold be a hangot és a videó jobb alsó sarkában található ikonnal válts egész képernyős módra!(ajánlott)

A videóban található idézetek  a következő forrásokból származnak:

“Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél…”

“Mindenki megmondja, mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat. Azt akarják, hidd el az övéiket…”

“Az élet misztérium. Ne pazarold arra az idődet, hogy megértsd.”

“Az út ami boldoggá tesz… Nem a végcél…”

“Szinte minden ember átment már azon amin most Te. Ha nem kapod meg amit akarsz, szenvedsz… Ha pontosan azt kapod amit akartál, akkor is szenvedsz…mert attól fogva nincs mibe kapaszkodnod…”

“- Olyan nincs, hogy semmi sem történik… Dobd ki a szemetet Dan! Mert a szemét az, ami elválaszt az egyetlen dologtól ami számít: a jelentől!”

“- Nem értékeltem azt amim volt, habzsoltam az életet… Meg vagyok ijedve, tény… De sikerült leszámolnom a régi énemmel.. Megtettem amit kellett…

“- Amikor félsz.. Húzd ki a kardodat… Ragadd meg és kaszabolj le mindent ami gátol… Le a megbánással és a félelmekkel, mindennel ami a múlthoz köt vagy a jövőhöz…”

“Egy igazi harcos mindig tud meditálni, mindegy, hogy mit csinál.”

“Engedd el a kötelékeidet! A büszkeségedet!”

“A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen… A jó harcos nagyon is sebezhető… Ez teszi igazán bátorrá! A harcos cselekszik, csak a bolond sír! Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van.”

“Az életben dönteni kell. Dönthetsz úgy, hogy áldozat leszel, de dönthetsz másképp is.

“Ez nem varázslat. Csak megszabadulsz attól a sok hülyeségtől ami a fejedben van. Ami azt mondja nem vagy elég jó. Így amikor ott vagy csak a gyakorlatra koncentrálsz. Érted? Nem az aranyra, nem arra, hogy az apád mit gondol rólad, csak a gyakorlatra, csak arra az egy pillanatra.”

“Az emberek rettegnek attól ami bennük van. Pedig csak ott találják meg azt amire szükségük van.”

“Nem tudsz aludni…lehet, hogy azért, mert késő éjjel, mikor minden zaj elhal, és ott fekszel az ágyadban teljesen egyedül, úrrá lesz rajtad a félelem.. Azért mert hirtelen minden annyira.. Üres…..”

“Nincs olyan, hogy jobb.. Sose leszel jobb.. ahogy kevesebb sem leszel soha senkinél… A szokás a probléma.. Mindig tisztában kell lenned azzal, hogy Te döntesz, hogy Te vagy a felelős a cselekedeteidért…”

“Ha majd igazán a jelenben fogsz élni, meglepődve tapasztalod mire vagy képes, és hogy mi minden sikerül..”

“…és akkor kivételes emberré válhatsz…mindegy mi lesz…”

 A békés harcos útja (Peaceful Warrior)

…túlságosan leköt, hogy mi volt, és hogy mi lesz. Van egy mondás: a tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a MA…adomány!

Kung Fu panda

“Ne higgy annak, aki azt mondja, nem vagy rá képes! Ha van egy álmod, ne mondj le róla! Ha valaki nem tud valamit, azt szeretné, ha te sem tudnád. Ha akarsz valamit, tegyél érte!”

A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness)

Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs “nem tudom”, hogy nincs “úgyse sikerül” vagy “lehetetlen”. Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik.

/Adidas reklámszöveg Sean Thompson holland reklámszakember/

“…addig, amíg nem hiszel magadban, nem lesz saját életed…”

“Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A Világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért ami jár és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra. Ne mondd, hogy nem Te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma és Te fiam nem vagy gyáva. Te jobb vagy annál!”

Rocky Balboa

“Nem is tudom mit mondjak nektek…Itt dől el minden…apránként lépésről-lépésre meghalunk! Ez itt a pokol uraim… higgyétek el… vagyis itt várhatunk, míg a szart is kiverik belőlünk…vagy… küzdhetünk, hogy kijussunk a fényre…és ott is maradjunk…

Én a pályán nem segíthetek, ahoz öreg vagyok, ti viszont fiatalok vagytok és ahogy így elnézlek benneteket eszembe jut, hogy én minden létező hibát elkövettem amit ember elkövethet! Sikerült elszórnom az összes pénzemet, hiszitek vagy se. Elüldöztem mindenkit, aki valaha szeretett. És a minap arra döbbentem rá, hogy nem bírok a tükörbe nézni! Az ember, ahogy öregszik úgy veszít el dolgokat…ez…ez… az élet rendje…de erre csak akkor jövünk rá, amikor megtapasztaljuk. Ezért mondom, hogy az élet is lépésekből áll…

“Fogjátok, meg és ne eresszétek el a pillanatot! Mert ha egyszer el kell majd számolnotok velük, akkor tudjátok majd meg, hogy győztesek voltatok, vagy pedig vesztesek! Hogy életetek vagy haltatok! Legyen szó bármilyen harcról! Mindig az győz, aki mindent belead. Az élete árán is! És ha egyáltalán van értelme az életemnek, legfeljebb az, hogy én még mindig ezekért a pillanatokért harcolok, nekem ez az életem! A másodpercek, amik előttem vannak, de én nem küzdhetek helyetted…”

Minden héten háború

“A hozzáállás a szívetek esszenciája ha az esszencia bűzlik akkor a szívvel van gond.”

Végtelen hit

“Ha mindent megteszünk azért amit akarunk, küzdünk, megvívunk minden csatát. Kinek van joga megállítani?”

“Jogunk van ahhoz hogy magunk döntsünk, nem állíthatnak le mert jogunk van rá hogy azok legyünk akik akarunk és azt tegyük amit akarunk.”

“Azt mondtam rólad az anyádnak: “a leges legjobb srác lesz belőle”. Olyan srác, amilyen még nem élt ezen a világon és ezt ígérte a gyerekkorod. Öröm volt rád nézni, öröm volt veled minden nap. Mikor eljött az ideje, hogy a világgal magad nézz szembe, megtetted. De valahol az utad során megváltoztál. Már nem vagy önmagad, hagyod hogy az emberek azt mondják neked, hogy te nem érsz semmit. Mikor jött a neheze elkezdtél bűnbakot keresni, nagy árnyékot.”

/forrás: Nike reklám, Dühöngő bika?/

Zenék: Transformers 3 OST, Call Of Duty: Modern Warfare 2

Vélemény, hozzászólás?